Warning: mysqli_query(): (HY000/1): Can't create/write to file '/tmp/#sql_3cf_0.MYI' (Errcode: 28 - No space left on device) in /home/kibernologia/public_html/x-party.hu/yk/diakvallforum/wp-includes/wp-db.php on line 1931
Archive » 2016 » február

Márciusban újra, Vállalkozók Klubja!

1989-ben volt ez egy hívószó a magyar vállalkozóknak. Azóta már jól kialakítottuk a vállalkozói szférát.

Most a megújulás küszöbén állunk. Sok minden megváltozott, javult, átalakult.
Az internet csodálatos világában, a könnyebb nemzetközi, különösen az EU-s kapcsolatok miatt érdemes a trendet nemcsak követni, hanem diktálni is.

A Diákok és Vállalkozók Fórumán mostantól, a két szféra konstruktívabb együttműködése mellett, arra is fókuszálunk, hogyan lehet jobban növelni a tagsági rendszereinket, a X-party szisztémánkat. Az EU-Expo Klub stratégiai fontosságúvá lépett elő. A modulok, a témák nagyon jó célok felé vezetnek mindenkit.

Kérdés az is, hogy mostani politikai szférára milyen mértékben lehet támaszkodni.

Ugyancsak lényeges feladatunk (különösen az Európai Fiatalok Szövetségének és a Kormányzati Tanácsadó Jósdának) egy korszerű, a XXI. században elfogadható vallási, világnézeti, filozófiai, életszemléleti rendszer kifejlesztése. A reinkarnáció, a duálpárok, a több isten létezése mindenképpen szerepet kell játsszon ebben.

Találkozunk március 4-én, a Hungexpón, az Utazás Kiállításon.

Konklúziók:

 


Ez már az 5. évfolyamunk!

A Kínai Holdújév kezdete – február 8. – jó ok arra, hogy ismét összejöjjünk, megbeszéljük a közeljövő terveit, programjait, érdekességeit, és persze szórakozzunk is.

Találkozzunk 2016. február 9-én, 17 órakor a China Martban, valamint február 20-án a békési Pálinkáriumban az alábbi témákkal:

 • Diákok és Vállalkozók Fóruma – lesz az UTAZÁS Kiállításon a Hungexpón, március 4-én és a Magyar Világtalálkozón jubilálunk 5 évesek lettünk, május 21-én.
 • EU-Expo Klubunk egyre népszerűbb, hatalmas perspektívát jelent a vállalkozóknak, a művészeknek, a diákságnak is, az Európai Uniónak is.
  Megbeszéljük a március 4-i Klubunk tematikáját a Hunegxpón.
 • Idén 15. évadjába lép Magyarország egyik legszínvonalasabb és legkedveltebb szépségversenye a Miss Írisz választás
  A döntő klasszikusan a Szépség Világnapján, október 14-én van.
  Sok-sok újítást vezetünk be a szépségversenyek világába!
  Első fordulónk az Írisz bálon lesz, március 25-én, ekkor tartjuk a TesTudaT Konferenciánkat is, ami sok különlegességgel, fontossággal foglalkozik.
  Február 9-én már lehet jelentkezni a szépségeknek a Miss Írisz választásra!
 • A Partner és Média-partink keretében a megjelenteket is exponáljuk, természetesen.
  A jó kezdeményezésekre mindig is nyitottak vagyunk!
 • Bemutatásra kerül a FilMiX 6 Gamma verziója is. A jókedv forrása…
 • Természetesen szó lesz a Kínai Holdújévről és a kínai kapcsolatainkról is.

 

A részvételi szándékot illetve a jó javaslatokat kérjük mindenképpen visszajelezni! E-mailben: efisz@x-party.hu , vagy telefonon: 0630-4935804.