Évnyitó party – 2016

2016-ban egy új, magasabb szintre emeljük a vállalkozói szférát és egyúttal a diákságot is. Az Európai Fiatalok Szövetségének Alapelveihez igazodva kezdeményezünk nagyobb projekteket, témákat, rendezvényeket, illetve szisztematikusan erősítünk a partnereink kezdeményezéseit is.

A részleteket az Évnyitó partinkon ismertetjük. Az akkreditációs kéréseket z efisz@x-party.hu címünkre kérjük megküldeni, legkésőbb 2016. január 19-ig!

A Szervező Bizottság tanácskozását január 8-ára hívjuk össze.

buek-2016 

A Szépségkirálynők Hétvégéje

Különleges rendezvényünket 2010. december első hétvégéjén szerveztük meg. Kicsit a Szépség Világnapja afterpartijának is tekinthető. Ekkor hirdetjük ki, hogy melyik Az Év Legjobb Szépségversenye, kik kapnak Yrisz klub Nívódíjat és kink ítéljük oda A Szépségek királynője címet.

Eredmények:

Az Év Legjobb Szépségversenye: Eger Arca
A Szépségek Királynője: Tamás Janka (énekesnő)
Yrisz Klub Nívódíjas: Palásthy György és Kovács Patrik (FIVOSZ)
Miss Hungary: Kerekes Bea

szepkirhetv-2015-a1

Vállalkozók Napja

A VOSZ és a TriGránit elnöke Demján Sándor (Yrisz Klub Nívódíjas) által alapított Príma Primissima Gála napja egyben a Vállalkozók Napja is. Idén december 4-én, a Művészetek Palotájában kerül megrendezésre.

Az egész országból több, mint 600 vállalkozó jön össze és kellemes körülmények között alakíthatnak ki jó nexust egymással.

A Diákok és Vállalkozók Fóruma is jelen lesz, és segíti az építő, konstruktív munkát.