Warning: mysqli_query(): (HY000/1): Can't create/write to file '/tmp/#sql_3cf_0.MYI' (Errcode: 28 - No space left on device) in /home/kibernologia/public_html/x-party.hu/yk/diakvallforum/wp-includes/wp-db.php on line 1931
Archive » 2015 » október

Különleges Fórum

Sok-sok diák szeretné tudni, mihez fog majd kezdeni tudásával, ismereteivel, hol lesz rá szükség, egyáltalán, hogyan tud majd helyezkedni a szociális térben. A cél és a hely keresése nagyon hosszú folyamat. Szükség van ismeretekre, tapasztalatokra, kapcsolatokra is. Ebben tudunk mi segíteni a Fórum égisze alatt.

dvf

A vállalkozóknak is lényeges tudni, mi újdonság van most, különösen a technikában, az egészségben, a kultúrában, a rendezvényekben az info-kommunikációban, a szórakozásban. A vállalkozóknak már vannak élet tapasztalatik, és a valós világra való rálátásuk.

A kettőt most összehozzuk egy nagy fórumon!
A diákokat tájékoztatjuk a lehetőségekről, a szükséges dolgokról, sőt a mi (Európai Fiatalok Szövetsége) társadalmi szintű céljainkról is. A hasznos, fontos tanácsok mellett a konkrét munka, üzleti ajánlatokról is szó lesz.
A vállalkozókat pedig a diáksággal és egymással is összehozzuk, és mindezt a konstruktív együttműködés jegyében!

A nagy fórumunkra 2015. november 27-én kerül sor. A témajavaslatokra nyitottak vagyunk, szeretettel várjuk, sőt szervezzük a diákok és a vállalkozók jelentkezését!

A részleteket az október 26-i szervező bizottsági tanácskozásunkon beszéljük meg.


A Szépség Világnapja – X. 14.

A diákoknak, a vállalkozóknak, a rendezvényszervezőknek, az újságíróknak, a divatszakmának, a művészetnek, a tudománynak és a szórakozásnak is nagy esemény a Szépség Világnapja.

Az Expo programjában helyet kap a Diákok és Vállalkozók Fóruma is, amelynek témája: a szépségversenyek megújítása és az EU-EXPO szervezése. A Gálán pedig a Miss Írisz választás.

miv-2015-peschakolimpia

aszvn-2015-a1