Warning: mysqli_query(): (HY000/1): Can't create/write to file '/tmp/#sql_3cf_0.MYI' (Errcode: 28 - No space left on device) in /home/kibernologia/public_html/x-party.hu/yk/diakvallforum/wp-includes/wp-db.php on line 1931
Archive » 2015 » május

Találkozzunk ismét a Világtalálkozón!

A Diákok és Vállalkozók Fórumának premierje 2011. július 3-án, Balatonlellén, a Magyar Világtalálkozón volt.

Ekkor a Fórumunkat úgy szerveztük meg, hogy a házigazdák, a megjelent kiállítók, vállalkozók és a diákok egy asztalhoz ültek. megbeszéltük, hogyan lehet még jobb a következő Világtalálkozó, és más programok szervezését is kidolgoztuk. Ezt a szisztémát alkalmaztuk többek között a Hungexpón, a Budapesti Nemzetközi Vásáron, a Gyulai Pálinkafesztiválon, a Húsvéti Bárányfesztiválon, és még sok helyen, eseményen.

A következő Diákok és Vállalkozók Fórumát ismét a Magyar Világtalálkozó Világfalujában szervezzük meg, a SYMA csarnokban. Kombináljuk az Európai Fiatalok Szövetsége Aktivista klubjával, a Partner-partival és az Országos Edzettségi Tesztnappal is.

A Fórumunkon kiemelten fontos téma lesz az EU-EXPO, melyet klubszerűen szervezünk.

Az EU-s kapcsolataink fejlesztése most a  fókuszpontba kerül. Rendezvényekre specializáltan hívjuk meg az EU-s vállalkozókat, szépségeket, diákokat, újságírókat.

Megfogalmazzuk a “Magyar Világtalálkozó üzenetét a nagyvilágnak” és leképezzük ez Élmény Hangulatát dallamban és rajzban is.

“Ha összefogunk, nagyok leszünk a Nagyvilágban!”