Warning: mysqli_query(): (HY000/1): Can't create/write to file '/tmp/#sql_3cf_0.MYI' (Errcode: 28 - No space left on device) in /home/kibernologia/public_html/x-party.hu/yk/diakvallforum/wp-includes/wp-db.php on line 1931
Archive » 2015 » március

Éljen Április 4! + Kellemes Húsvéti Ünnepeket!

A Hősök tere mellett a Vajdahunyad várban emlékezünk és ünnepeljük Magyarország felszabadulásának 70. évfordulóját. A hős szovjet hadsereg tiszteletére a Szovjet himnuszt és a Kommunista Internacionálét is elénekeljük.

A rendezvényen megszervezzük a Miss Írisz választás első előversenyét is.

Természetesen a Húsvéti Ünnep is fókuszban lesz. A megjelent kiállítókkal konspirálunk, és kiválasztjuk a “Fesztivál Legjobb Standját”

A diákság és a vállalkozói szféra együttműködési területeit is megbeszéljük.

Találkozunk 16 órakor a Kardinal Coffe pavilonjánál.


X. TesTudaT Konferencia – 2015-03-25

“Teljes tesTudattal az örök fiatalság felé!” – ez volt az V. TesTudaT Konferencia konklúziója, üzenete és lett az Európai Fiatalok Szövetségének vezérelve is.

A mostani két különlegességgel is bővül.

logo4Megalakítjuk a Kibernológusok Társaságát és a Kommunizmus Konferencia – “Nemzetközi Összefogás az Életért” csúcseseménye is lesz. A helyszín a Vörös Csillag étterem VIP terme, a Bálna Budapestben.

A Konferencián szó lesz az emberiség és a földön kívüliek kapcsolatáról is.

miv-kristalykorona-f1Mivel ezen a napon van Írisznek a szivárvány istennőjének a napja is, a Miss Írisz választás is kiemelt témánk lesz, hiszen lényegesen meg kell újítsuk a szépségversenyek világát.

A rendezvény után sajtóközlemény is megjelenik. Április 4-én, hazánk felszabadulásának 70. évfordulóján komplettáljuk a Kommunizmus Konferenciát, és ekkor lesz a Miss Írisz választás első előversenye is, melynek fődíja a Kristálykorona, ez is bemutatásra kerül.

A Vállalkozók és Diákok Fórumának éves tervét is megbeszéljük. Lényeges újításokat, fejlesztéseket fogunk bevezetni annak érdekében, hogy a két szféra konstruktív együttműködését katalizáljuk, szervezzük.


Startol az X-party-3

A X. TesTudaT Konferencián – Kommunizmus Konferencia – Nemzetközi Összefogás az Életért – 2015. március 25-én kerül bemutatásra az X-party szisztéma 3. szintje.

A rendezvényeken – konferenciákon, vásárokon, fesztiválokon – megjelenők kb. 20%-a az átlagosnál kreatívabb és együttműködőbbek.

A kezdeményezések és a társulások új dimenzióját jelenti az X-party és különösen a 3. szint.

Az prognosztizálható, hogy lényegesen fel fog lendülni a vállalkozói és a diák szféra élete.

Részletek a Konferencia után.