Warning: mysqli_query(): (HY000/1): Can't create/write to file '/tmp/#sql_3cf_0.MYI' (Errcode: 28 - No space left on device) in /home/kibernologia/public_html/x-party.hu/yk/diakvallforum/wp-includes/wp-db.php on line 1931
Archive » 2014 » november

Fiatal Vállalkozók Hete

Fiatal Vállalkozók Hete – november 17-21.
A FIVOSZ szervezésében nagyon ötletes, kreatív hét hirdeti, hogy Magyarországon érdemes vállalkozónak lenni. A fiatalok egyre nagyobb hányada ismeri fel, hogy a szabad kezdeményezések és társulások rendszerét (köztársasági demokráciát) kell építenünk annak érdekében, hogy egyre jobban éljünk. A start up, a show business, a life stile, a mentor np, a nemzetköziség és még sok modul alkotja a rendezvénysorozatot. Központ Budapesten a Múzeum utca 17-ben, de vidéken is több helyen. Konstruktívan, együttműködve!

Immáron hatodik éve rendezi meg a Fiatal Vállalkozók Országos Szövetsége a Fiatal Vállalkozók Hetét, a Global Entrepreneurship Week világmozgalom keretein belül. Az országos rendezvénysorozat november 17-án indul és november 21-ig tart. Célja, hogy hidat építsen a vállalkozók és a vállalkozás iránt érdeklődő fiatalok között, ezáltal biztosítva Magyarország gazdasági utánpótlását.