Warning: mysqli_query(): (HY000/1): Can't create/write to file '/tmp/#sql_3cf_0.MYI' (Errcode: 28 - No space left on device) in /home/kibernologia/public_html/x-party.hu/yk/diakvallforum/wp-includes/wp-db.php on line 1931
Archive » 2014 » augusztus

Fórum a fesztiválokon

Az első Fórumot az első Magyar Világtalálkozón szerveztük meg, Balatonlellén. Nagyon bevált! Hívtunk diákokat, és a rendezvényen megjelent vállalkozókat. Azután a Budapest Nemzetközi Vásáron, a Kézműves Magyar Ízek Vásárán, a Gyulai Pálinkafesztiválon és még más nagy fesztiválokon “celebráltunk” Fórumot.

vdf-szfeszt-a1Etikánk alapján foglalkozunk a fesztivállal, hogyan lehet még jobban, még nyereségesebben megcsinálni legközelebb. És még két témát vetünk fel. Így haladunk előre.

A SzeptEmber Feszt is jó alkalom arra, hogy egy Vállalkozók és Diákok Fórumát szervezzünk.

A fókuszcsoportos, konstruktív, együttműködő fókuszcsoportnak most is három témája lesz:

A SzeptEmber Feszt adta lehetőségek – 2015-ben való kihasználása

Az Európai Uniós kapcsolataink fejlesztése rendezvényekre orientáltan

A szórakozáskultúránk helyzete, tendenciái, feladataok, lehetőségek, Laharo-partik stb.

A részt vevőket meghívásos alapon szervezzük, de természetesen lehet rá jelentkezni. A hoszteszasszisztencia, a szépségversenyzők külön színfoltot jelentenek.

A Fórum konklúzióját egy-két mondatban összefoglaljuk és publikáljuk.

A lényeg: van jövőnk a Világban!


Éljen Augusztus 20!

A nemzeti ünnepünk elő-estélyén kicsit összefoglaljuk az eddigi eredményeinket, és megtervezzük a következő fél évet is.

Az ünnep hangulata, energiája velünk van! Az államalapításunk, a szocializmus Alkotmányának és az Új Kenyér ünnepe az egész magyar nemzet büszkesége, és éltető ereje. Összefogás van. Azért fogunk össze, legyen jobb, szebb, eredményesebb az életünk. Együtt, közösen. Lehet, hogy újra, vissza a “Lenini-útra”, a kommunizmus felé? Lehet, A lényeg, hogy konstruktívan együttműködve csináljuk.

Együtt, az egész ország. És még az is nagyon fontos, hogy Európában vagyunk, tehát az EU-val is együttműködve

Így már nyugodtan lehetünk optimisták, lelkesek!