Warning: mysqli_query(): (HY000/1): Can't create/write to file '/tmp/#sql_3cf_0.MYI' (Errcode: 28 - No space left on device) in /home/kibernologia/public_html/x-party.hu/yk/diakvallforum/wp-includes/wp-db.php on line 1931
Archive » 2014 » május

Találkozó a Magyar Világtalálkozón

Sikeres lett a Fórumunk a Magyar Világtalálkozón, május 25-én! 25 vállalkozó és 8 diák részvételével nagyon sok hasznos dolgot, megoldást találtunk ki a Magyar Világtalálkozóval (fantasztikusan jó volt!) és a Szépség Világnapjával (okt. 14.) kapcsolatban.

Következik a SzeptEmber Feszt, ez is hatalmas buli lesz! Sok diákkal, sok vállalkozóval és szépségversenyzőkkel! 

Köszönet minden aktivistának, akik segítettek a Diákok és Vállalkozók Fórumának sikeres megvalósításában!

Az első komoly Diákok és Vállalkozók Fórumát még 2011. július 3-án, Balatonlellén, a Magyar Világtalálkozón szerveztük meg. Azóta már sok helyen, sor jó rendezvényen hívtuk össze a diákságot és a vállalkozói szférát a konstruktív együttműködés jegyében.

A mostani alkalommal, 2014. május 25-én, a SYMA csarnokban, Budapesten, ugyancsak a Magyar Világtalálkozó rendezvényén tartunk egy különleges Fórumot. A helyszínt bejárjuk, a megjelent jó vállalkozókkal kapcsolatot kötünk, és megbeszéljük a továbbiakat. Fő témáink:
Az Európai Uniós kapcsolatrendszerünk fejlesztése, különösen a rendezvények és wellness centrumok komplex rendszerére fókuszálva. Ugyancsak napirenden lesz a Magyar Orosz Üzleti Konferencia szervezése (a legendás Vállalkozók Klubja Egyesülettel).

A Szépség Világnapja és a Miss Írisz választás, na meg természetesen a Laharo-partik is fontos témáink lesznek.