Warning: mysqli_query(): (HY000/1): Can't create/write to file '/tmp/#sql_3cf_0.MYI' (Errcode: 28 - No space left on device) in /home/kibernologia/public_html/x-party.hu/yk/diakvallforum/wp-includes/wp-db.php on line 1931
Archive » 2014 » április

Új irányvonal

A Diákok és Vállalkozók Fórumának kifejlesztését a IX. TesTudaT Konferenciára (2014. március 25.) komplettáltuk.

A konklúzió, hogy igenis nagy szükség van a konstruktív, hasznos és szórakoztató találkozókra. A DVF-et saját és partneri rendezvényekre fókuszálva szervezzük meg. Fesztiválokon, vásárokon, szépségversenyeken tartunk 1-2 órás összejöveteleket. Három fő témakör egyike a házigazda rendezvénye (pl. Budapesti Nemzetközi Vásár, Gyulai Pálinkafesztivál, Táncháztalálkozó, Budavári Borfesztivál, Országos Edzettségi Tesztnap, A Szépség Világnapja, Magyar Világtalálkozó stb.), másik témát központilag határozzuk meg, a harmadikat a helyzet inspirálja.

Természetesen a Vezérelvünket követjük, és a 25 évvel ezelőtt alapított Vállalkozók Klubja szemléletét: hasznosan és kellemesen, sör, virsli és fehérasztal mellett mindent meg lehet beszélni.

A Diákok és Vállalkozók Fórumának szervezésébe bevonunk hoszteszeket, olyan diákokat, akik érintettek, érdekeltek a Fórumok témaköreiben.

Meghívásos alapon szervezzük a DVF-et, de a szabad társulás lehetőségét is biztosítjuk.

A DVF-ől effektív hasznot, nyereséget, bevételt is elvárunk, a szisztéma, a szervező team fontos feladat lesz ez.

Jelenleg azt látjuk, hogy a DVF tetszőlegesen fejleszthető, fenntartható és országosan expandálható.