Warning: mysqli_query(): (HY000/1): Can't create/write to file '/tmp/#sql_3cf_0.MYI' (Errcode: 28 - No space left on device) in /home/kibernologia/public_html/x-party.hu/yk/diakvallforum/wp-includes/wp-db.php on line 1931
Archive » 2014 » január

Újítások 2014-ben

A Diákok és Vállalkozók Fóruma eddig több rendezvényen került megrendezésre, együttműködtünk a rendezvény szervezőivel, partnereivel, a megjelent diákokat is bevontuk a Fórumokba.

Ez a metodika nagyon hasznosnak és sikeresnek bizonyult, ezért ezt megtartjuk. Témáink egyike mindig az adott rendezvénnyel volt kapcsolatos, pl. hogyan lehet még jobb a vásár, az adott fesztivál, műsorában, propagandájában, szervezettségében, partnerségében.

A lehetőségek tárházát bővítjük azzal, hogy a Diákok és Vállalkozók Fórumát egy-egy innovációs centrumba, vállalkozói irodaközpontba, inkubátorházba, wellness szállodában szervezzük meg. A témakínálat témáink az adott helytől is függ, ugyanakkor a fő témáinkat is tudjuk kezelni.

A DVF Szervező Bizottsága 2014. január első felében kidolgozza a részleteket, és már február elején meg is szervezzük a mobil központú Fórumunkat.

eyak-evnyito-2014-01-29-a123