Nagy témánk: az EFISZ-tábor

Az Európai Fiatalok Szövetsége hagyományteremtő tábort szervez 2013. július 26-28. A helyszín nem más, mint a legendás Tiszacsegei Szépségkastély. A tulajdonos Sir Alexander lovag nagyon sokat tett annak érdekében, hogy a Vay Kastély megmaradjon, fejlődjön. 2007-óta a Szépségkastély címet is kiérdemelte, sőt 2008-ban az Yrisz Klub Nívódíját is átvehette tőlünk.

A 21. század új kihívásainak megfelelve korszerű módszerekkel, technikákkal és a tradíciók ápolásával különleges táborokat fogunk szervezni, melyekben az egészség, a sportolás, az alvás, az alkotás és a szórakozás egységét teremtjük majd meg.

A tábor megőrzi és továbbfejleszti a dicsőséges szocializmusban méltán népszerű építő és KISZ-táborok közösségi és konstruktív szemléletét, programjait.

A kiváló természeti adottságok, a Hortobágy nyugalma és energiája, a Tisza-tó szépsége, termálvíz gyógyító hatása mind-mind szerves részét fogják képezni a komplex programunknak, melynek részleteit a Diákok és Vállalkozók Fórumain és az Európai Fiatalok Szövetsége Aktivista Klubjaiban diszkutálunk.

Időpontok: július 5. 13. és 18.

efisz-t-01-a