Warning: mysqli_query(): (HY000/1): Can't create/write to file '/tmp/#sql_3cf_0.MYI' (Errcode: 28 - No space left on device) in /home/kibernologia/public_html/x-party.hu/yk/diakvallforum/wp-includes/wp-db.php on line 1931
Archive » 2013 » június

Fórum a Laharo-partin

A Diákok és Vállalkozók Fórumát is megszervezzük 2013. június 21-én, 19 órai kezdettel a Laharo-party előtt. Helyszín: Bazaar Klub (Dohány u. 22.)
Témáink: a szórakozáskultúra helyzete és tendenciái, valamint a Lahar-party szisztéma továbbfejlesztése.
Konstruktívan együttműködő vállalkozókat, diákokat szeretettel várunk!

dvf-2013-06-21-Laharo-party

laharo-0621-b1-pl123


A parapszichológia fontossága

A 2000-ben kifejlesztett X-tréningünk egyik fontos része a parapszichológiai ismeretek. A gyakorlati élet számtalan bizonyítékát adja, hogy a paraképességeinkre egyre inkább szükség van. Az élet kissé felgyorsult, sokszor csak a hatodik érzékünkre hagyatkozhatunk, ezért lényeges, hogy ez jól működjön. A jósláshoz is egyre gyakrabban fordulunk. A vállalkozóknak aranyat ér egy-egy hasznos jóslat.

A Kormányzati Tanácsadó Jósda felismerte a parapszicológia gyakorlati szükségességét, hasznosságát, és ezért kezdeményezi, hogy a Diákok és Vállalkozók Fóruma iktassa be tematikájába, programjába a parapszichológiát is.

A Diákok és Vállalkozók Fóruma a továbbiakban igényelni is fogja, hogy már a tervezési fázisban is parapszichológiai, ezoterikus, spirituális komponensek is rendelkezésre álljanak a hatékony tevékenység érdekében.

További részleteket az Európai Fiatalok Szövetsége Aktivista klubjában, a DVF-en és Yrisz Klubban is megbeszélünk – 2013. június 5-6-án.