Világfaluban

A Magyar Világtalálkozó rendezvénysorozat legfrekventáltabb epizódja a Világfalu, május 24-25-26-án, a budapesti SYMA-csarnokban kerül megrendezésre.

A kiállítók, a fellépők, a szervezők és a diákok hasznos eszmecseréjét, a Diákok és Vállalkozók Fórumát is megszervezzük május 26-án, és társítjuk a “Világlátó” Konferenciával.

2014-ben már a Magyar Köztársaság Kormánya is támogatja a Fórumot, a felfejődésünk, az európai expanziónk ezért lesz a fókuszpontban.

Természetesen a nemzetközi magyarság, a magyar-magyar kapcsolat erősítése is témája a második évadjába lépő Diákok és Vállalkozók Fórumának.

Az Országos Edzettségi Tesztnapot május 25-én a diákok, hoszteszek bevonásával szervezzük meg a Népstadionkertben, a Világfalu rendezvénysorozatba illesztve.

A Magyar Világtalálkozó Szépe választásra is sor kerül – döntője május 26-án, castingja május 15-én. E versenynek nagy a rangja, értéke. A győztesek (különdíjasok, közönségdíjas, szépségkirálynő) egyben a Szépség Világnapjának díszvendégei, a Miss Írisz választás döntősei.
mavita-szep-a1