Warning: mysqli_query(): (HY000/1): Can't create/write to file '/tmp/#sql_3cf_0.MYI' (Errcode: 28 - No space left on device) in /home/kibernologia/public_html/x-party.hu/yk/diakvallforum/wp-includes/wp-db.php on line 1931
Archive » 2013 » február

Stratégiaképzés

Amíg a dicsőséges szocializmusban (1980-as években) a diákoknak volt jelentős társadalmi céltudatuk, a mostani társadalmi rendszerben ez nincs így. Ennek következtében a az ismeretek megszerzésének motivációja,  és az ismeretek alkalmazni tudása is lényegesen megváltozott, torzult.

A Diákok és Vállalkozók Fóruma egyik lényeges feladata, hogy a XXI. században érvényes célok, stratégiák kialakításában hatékonyan közreműködjön.

A 2013. március 25-i EFISZ Kongresszusra egy releváns tervet kell elkészítenünk.

* A 2013. február 25-i tanácskozásunkon megállapodtunk a következő Fórum időpontjában és témáiban. A Szervező Bizottság aktívan elkezdte a különleges Fórum szervezését.


Kapcsolat a diák önkormányzatokkal

A Hallgatói Hálózat, az Országos Diák Önkormányzat és a felsőoktatás újságírással, médiával foglalkozó diákjainak bevonásával szervezzük meg az I. Világlátó Konferenciát, az Európai Sajtószövetség égisze alatt, 2013. április 19-20. a Gyulai Pálinkafesztiválon.

A Diákok és Vállalkozók Fóruma (DVF) február 25-i rendezvényén különösen azokat a diákokat és vállalkozókat hívjuk, akik érintettek, érdekeltek lehetnek a Világlátó Konferenciában.
A Média-partinak meghirdetett rendezvényünkön meghívásos alapon lehet részt venni, de előre be is lehet jelentkezni a Kapcsolatban megadott kontaktokon.

A DVF-et az Európai Fiatalok Szövetsége Alapelveinek megfelelően szervezzük.

média-party-2013-02-25-a2