I. Kibernológiai Konferencia 12-12-12

Egy új karakterológiai diszciplínát fejlesztettünk ki 2011. 11. 11-én: a kibernológiát. A grafológia egyik fontos derivátuma a XXI. században. Lényege: az elektronikus (internetes) publikációk elemzése alapján készítünk személyiségképet (egyénről, megrendelőről, csoportról), illetve adunk használható tanácsokat cégeknek, szervezeteknek, egyéni felhasználóknak, hogyan legyen még hatékonyabb az internetes, televíziós, nyomtatott prezentációjuk.

Már szervezzük a tudományág első konferenciáját! Aktivisták jelentkezését szívesen fogadjuk. Megbeszéléseink: október 24., november 7., 17., 27.
Az I. Kibernológiai Konferencia december 12-én kerül megrendezésre, 12 órai kezdettel.
A konferencia fő célkitűzései: a kibernológia szisztémájának összekomponálása, fundamentumainak deklarálása, valamint a szakmai körök, fórumok megtervezése. 
Este tartjuk az Yrisz Klub Nívódíj Gálánkat. Utána Laharo party!

Országos Edzettségi Tesztnap

Alapvető fontosságúnak tartjuk, hogy már a diákkorban egy értelmes, egészséges világnézet, életszemlélet alakuljon ki. Ennek gyakorlati megvalósítása is fontos. Az Országos Edzettségi Tesztnap egyik küldetése, hogy az embereket az élet felé orientálja, és ne kezdődjön el különböző kényszerképzetek hatására a halál jövőképének beprogramozása.

Az Országos Edzettségi Tesztnap (OETN) idén már a negyedik évében jár. A mostani, a november 17-i inkább reklámértékkel rendelkezik, és a következőtől várjuk el, hogy már országos rádiusza legyen, 2013. május 25-én.

Az OETN mind a felkészülés, mind a reklámkampány során igényli a diákok és a vállalkozók együttműködését. Ennek megszervezése lesz a Diákok és Vállalkozók Fórumának a témája 2013. januárjában.

Főtámogató az Atlaszprofi kft – elkötelezett híve a “Vissza a természetes egészséghez!” mozgalomnak.