A Fórum tartalma

Kerekasztal-tanácskozás
A diákok és a vállalkozások képviselőii egy moderátor vezetésével hasznos, érdekes, informatív megbeszélésen vesznek részt.  A moderátor az adott témát tartja a beszélgetés középpontjában. A közönség is kérdezhet, véleményezhet. A kerekasztal konklúzióját, lényegét egy-két mondatban rögzítik a résztvevők.

Kiállítások és bemutatók
melyben a diákok prezentálják mihez értenek nagyon, mit ajánlanak a vállalkozói szférának, és a kiállító vállalkozók bemutatják tevékenységüket és kapcsolódási felületeiket a diáksághoz.

Rendezvény-panoráma
Milyen nagyobb programok, rendezvények lesznek a következő 12 hónapban? Az óriás faliújságra felkerülhetnek.

Versenyek, pályázatok
melyek során új alkotások születnek a művészet, a tudomány stb. területeken. kiemelten érdekes lehet a zene, a film, az ipari formatervezés. Ezekre a vállalkozásoknak feltételezhetően szüksége, igénye lenne

Nagy Magyarok Arcképcsarnoka
poszteren bemutatunk tíz olyan magyart, akikre méltán büszkék lehetünk, nyilván a választás során a tízezres mezőnyt nagyon le kell szűkítenünk.

Asztaltársaságok
A jelenlévők az érdeklődési körüknek megfelelő asztaltársaságnál foglalnak helyet. Névjegykártya-csere, rövid bemutatkozások. A nexus bővítésére és új ötletek, ismeretek szerzésére kiváló alkalom. Az asztaltársaságok a megadott témakörök szerint alakulnak ki, egy kis táblával jelezve.

Egyéni konzultációk
Diákok is fogadnak vállalkozókat, vállalkozók is fogadnak diákokat egy-egy elkülönített standnál.