Az X-party konstruktív, együttműködő, témaorientált informális csoport.

Kormányzati Tanácsadó Jósda
Létrehozva X-party1 szisztémval, 2006. július 5-én, az Emese bálon.

Ezen az oldalon a 2006. augusztus 20-i viharral kapcsolatban fejtjük ki a véleményünket, melyben lehetséges tévedés, de nagyobb hangsúlyt fektetünk a tényekre, a valós összefüggések feltárására. Az ügy közérdekűsége miatt hozzuk nyilvánosságra, a felmerülő problémák megoldása érdekében. Kicsit blogszeráen haladunk, föntről lefelé "folyik az időtengely".

2007. november 27.
Úgy tűnik, hogy a kétszeres magzatgyilkos N13-nak is kezd elege lenni az őt abortuszba hajszoló, (és ennek következtében petefészkeit elvesztette) Füttymüttyisszimuszból. Az aljas patkány olyasmire veszi rá a korábban ügynökként tevékenykedő, kicsit veszélyes hölgyet, ami tényleg eléggé sátáninak mondható. Valószínű, hogy ezeknek a gazságoknak a visszahatásai miatt lett elege az N13-nak, és már azon gondolkodik, hogy a csimentológusokat is otthagyja. A Patkány továbbra is bepróbálkozik az álomban történt agressziókkal, annak ellenére, hogy tudja, a jobb tüdeje fog elsorvadni ezeknek a gazságoknak a következtében. A cinkosai hasonlóan járnak.
Mostanság nagyon sipákolnak a Kormány erőteljes lépései ellen. A fidesz néhány képviselőjét használják szócsőnek, hogy megakadályozzanak kinevezéseket, programokat. Érdemes lenne már felébredni a fideszes honatyáknak, hogy tulajdonképpen csak marionett figurák, ha mindent esztelenül destruálnak, elleneznek. Azért mi még optimisták cvagunk e téren. Is.

2007. október 7.: Alapos okkal feltételezzük, hogy a kétszeres magzatgyilkos N13-as volt KGB ügynök manipulálja a médiát, erős a gyanúnk a scientológiával való szövetkezésére is. A vihar ügy túlságosan gyanúsan lett felkapva, felerősítve. Csak a vihart kiváltóknak álét rdekében az arrogáns attitüd, amivel olykor reagáltak a felvetésünkre, hogy a vihar tudatmanipuláció következménye volt. Úgy tűnik, hogy az N13 nonverbális hipnózissal megfertőzött sok médiát (szerkesztőket, tulajdonosokat) a sztálininkarnációnak elnevezett eléggé sunyi, gonosz személlyel (okkult síkon elkövetett bűneik háromszorosan szállnak vissza rájuk.) Ennek az lett a következménye, hogy kialakult a fekete, a setét (kicsit alliterál Szétre, a az egyiptomi testvérgyilkosra) média. Jellemzői: főként rossz, negatív hatású hírek továbbítása, vagy jó események árnyoldalainak felnagyítása, és a pozitív hírek, a jó dolgok, események elhallgatása. A halál, az erőszak túlzott mértékben szerepel a műsorokban, híradásokban.
A fekete média veszélyei:
Gyerekre nézve: nagyon károsan befolyásolja a növekvő nemzedék felnőttekról, a társadalomról alkotott véleményét, a társadalomhoz való viszonyát. A gyerekek még nem hisznek a halálban (a megkeresztelteknél ez kisebb mértékű) , élni akarnak, ezért a sok rossz hír, a halál a gyerek képzeletében rombol, mint egy vírus, és a gyerek egészségét is veszélyezteti. Bizonyíthatóan stresszelődik a gyerek, képességei (normál és para) romlanak, gyengülnek. A fekete média legveszélyesebb hatása abban van, hogy a látottakat, hallottakat a gyerek elképzeli, de a köeli hozzátartozókat is behelyettesíti a képzeletében, amit igyekszik elnyomni. A tudatalattiban tárolt, fel nem dolgozott, meg nem oldott kényszerképzetek kihatnak a gyerek viselkedésére, fejlődésére, sőt a környezetére is kivetülnek, sugárzódnak. A gyereken keresztül rombolja legjobban a családokat a fekete média.
A felnőttekre. A fekete média leginkább az agressziv, gyilkos-szándékú embereket "nyugtatja" meg azzal, hogy lám ilyen a világ, és az illető gonoszsága megalapozott. Tól kell éli, erősebbnek, gonoszabbnak kell lenni ahhoz hogy megéljen. A negatív hírek nem elrettentik, hanem megerősítik az aljasságot. A tisztességes emberekben pedig indokolatlanul keltenek félelmet, szorongást. Az emberek bízni szeretnének magukban, a társadalomban, és ezt a bizalmat rongálja a fekete média.
Gyereknek és felnőttnek is egyaránt rontja a fekete média az alvás, a relaxálás, a regenerálódás minőségét, erejét. Különösen rosszul hat a fekete média az igazi párkapcsolatok kialakulására, fejlődésére. A szocializmusban ezekért tiltották be a fekete médiát.
Négy hnapos elemzés alapján a leginkább fekete médiának tekinthető a Hirt Tv. A híreinek több mint 90 %-a negatív, rossz hatású. A pozitív, a jó, a konstruktív események ritkán kapnak szerepet a Hirtv hiradójaiban. Ezért a Hirtv-t nem tartjuk korrekt, releváns médiumnak, javasoljuk, ne vegyék komolyan az emberek, ne nézzék, és a vállalkozók, a hirdetők jól gondolják meg, hogy hirdetnek-e benne, mert pozitív céljaikat beszennyezheti a Hirtv a negatív hírekkel.  Jaavasolt csatornák: Viasat 3, Budapest TV (erőszakmentes), VIVA, M1, M2, TV2 Mokka, RTL Klub delelő, Duna tv, ATV, stb.
*******

Nagy vihart kavart a viharteóriánk, melynek lényege, hogy a 2006. augusztus 20-án, a nemzeti ünnepünkön egy "vis major"-szerű orkán támadt a közönségre, valójában egy mesterségesen előidézett paranormál jelenség következménye volt a vihar.

Az origo.hu internetes portál szerkesztőjének - aki eredetileg a Talentum Teszt Centrumról érdeklődött - mondtam telefonon ezt a bizalmas információt, és kértem, hogy tájékozódjon a honlapunk eme oldalán. Tájékozódott, és rögtön leközölte, bár ez a jelentésünk nem készült a publikumnak, de nem bántam, hogy nyilvánosságra jutott a hír. 

Az elmúlt egy hétben sok szakértővel konzultáltam, és a korábbi álláspontunk megerősödött, sőt sok részletben bővült, pontosabbá vált. A vihart tényleg mesterségesen, aljas szándékból idézték elő. Az elkövetők gonoszsága, gaztette háromszorosan fog visszaszállni rájuk. Ezt jól tudták ők is, és ettől való félelmük miatt kavartak egy másik vihart a közéletben. Ha ugyanis invalidálni tudták volna a hírt, akkor nem biztos, hogy visszaszáll rájuk a tettük. Nem tudták, nem érték el a céljukat, mert még jobban ggyőződtünk a vihar kiváltásának mesterséges eredetében. Ezután arra a szemétségre vetetemdtek, hogy inkorrekt módon a testvéremet is belekavarták ebbe az ügybe. A vihar és körülményei már a Kormány kompetenciája felett állt, ezért nem egy vizsgálóbizottság feladata ennek a viharnak a tisztázása. Bár, lehetett volna gyorsan informálódni pl. orosz parapszichológusoktól, vagy tibeti guruktól, amerikai szakértőktól, de ez már nem a kormány feladata igazából, mert a magyar nemzetet érte orvtámadás 2006. augusztus 20-án. 

Jellemző viszont, hogy kik, milyen karakterű emberek, újságírók opponálták leginkább a témát. Sajnos olyanok, akik inkább abortusz-pártiak, mint ellenzőek. Erre a megnyilvánulásra nem számítottam, mert engem azok érdekeltek elsősorban, akik az abortusz gyilkos jelensége miatt szenvedtek. Szeretném jelezni, nem tartom gyilkosoknak azokat, akik abortuszt követnek el, bár az abortuszt magát magzatgyilkosságnak tartom. Azok a legfőbb bűnösök, akik az abortusz archetipus-forrásáért felelősek, fenntartják, manipulálnak vele. Sokak ugyanis kényszerszuggesztiók miatt abortálnak, és a túlnyomó többségük érzi, tudja, hogy nem lett volna szabad elkövetni.

Manapság sokan élnek olyanok, akik abortusz után születtek újra. Ha tudják, hogy már nem kell félniük az abortusz szuggesztívájától, akkor már nem stresszelhetők, mint az augusztusi vihar idejében. Ezért örültem, hogy nyilvánosságra hozta a Magyar Nemzet (talán nem véletlenül) és a Blikk sok olyan gondolatomat, véleményemet, amely nekik szólt, és őket erősítette, a szenvedőket. Már ezért megérte a fáradtság, a sok konfliktus. Ennek a felvilágosító és erősítő munknak lett a következménye, hogy 2007. augusztus 20-án már lényegesen meggyengültek a destruktív erők, hatod olyan hatást tudtak csak elérni, mint egy évvel korábban. Igazából már nem veszik komolyan őket, mivel rájöttünk arra, hogy pitiáner gazemberek.

A másik: a Kormányzati Tanácsadó Jósda. 
Olyan közösségi kezdeményezés, amelyre mindenképpen az alábbi jelzők illenek:
konstruktív
jószándékú
kreatív
összetartó
informális csoport.

A Kormányzati Tanácsadó Jósda eddig alkalmazott eszközei általánosan ismertek és használatosak. Semmi különös nincsen ebben, mitikus, akkolt borzalom belemagyarázása az értelmező ember tudataltti félelmeit és tudatlanságát (ismerethiányát) jelzi, nem pedig azt, hogy ténylegesen mit is tartalmazott a munkánk. Ami egyébként, sok más elfoglaltságunk miatt heti fél órát vett igénybe. Fél órát. Említásre is alig lett volna érdemes, nemhogy ekkora mizériát csapni belőle!

Az ellenzék, a Fidesz kötöszködéese, amely mellőzött minden észérvet és toleranciát, jelezte számomra a konstruktív ellenzékiségről szóló tartalmatlan igehírdetésüket. Nem konstruktívak, nem pozitívak, aggresszívak és olykor ostobák voltak. Egy ilyen jósdától maximum azt kérdezhették volna okkal, hogy mennyi állami támogatást kap. Az a véleményem, hogy a KTJ-t magának a kormányzatnak kellett volna létrehoznia, vagy felkarolnia. A nagy balhék után az a gyanúm, hogy a sors, a jó Isten jószándékkal rámutatott arra, hogy tényleg nagyon elkellene már egy jó jósda. Kellenek szakemberek, ki kell őket képezni - ebben szívesen részt vezek, mert már bepillantást nyertem mind a kormányzati munkába, mind a média világába. Ez nekem külön jó tréning volt, sok-sok tanulsággal.

 Ebben a Jósdában nincsen semmi rossz, sőt a hollisztikus, kreatív technikák bővítik vagy javítják a döntéselőkészítési fázisban az információkkal a döntéshozók munkáját. Ez a szerepe, semmi több!

Akinek ez nem tetszik, az vagy nem érti meg, esetleg buta atekintetben, hogy mit jelent az ezotéria és a parapszichológia kifejezés. Az asztrografológia ebbe a tárgykörbe tartozik, ebben nincsen semmi "természetfeletti". 

Az ellenzéknek nincsen számonkérési, sem beletekintési joga, hogy milyen jelentéseket készítettünk. Két okból. Mert nem kormánytag, másrészt a jóslatokat nem tanácsos továbbadni, mert akkor az nem a páciensnek szól. Ilyet kérni sem illik, ezt jól tudják azok is, akik a hecckampányt gerjesztették (különösen Szijjártó Péternek), hiszen ismernek egy-két jóst, voltak már jósnál.

Az ellenzék másik öngólja az volt, hogy kikezdte a testvériséget. Jelzem: azon a jogon is találtam ki és működtetjük a Kormányzati Tanácsadó Jósdát (X-party1 szisztémában), hogy ílymódon segítsem tanácsokkal a bátyámat. Ehhez másnak annyi köze lehet, hogy helyesel. 

A mostanság gyakran érzékelhető "divide et impera", azaz "oszd meg őket, és uralkodj" jelensége felerősödni látszik. Setét, ármány húzódik meg a torzsalkodások mögött. Ezt nem lenne szabad hagynunk! Nem vagyunk olyan sokan és olyan jó gazdasági, morális szinten, hogy megengedhessük magunknak a több részre húzást, szakadást! A magyar ember összetartó, szolidáris, konstruktív - eredetileg.

2007. 07. 15.: A további vizsgálotok alapján megerősödött az a vélemény, hogy a vihar mesterséges volt. Eredetileg nem is vhart akartak kavarni, hanem tömegmanipulációra törkedtek és egy lég különös, bio-energia rablásra. A kétszeres magzatgyilkos, volt KGB ügynök N13 és kis csapata értett a pszichotronikához, és már augusztus 16-tól készültek a kísérletükre.

Feltételezték, ha titokban csinálják, nem jön rá senki. De túl sok gyanús nyomot hagytak, csináltak, így rá tudtunk jönni. Az N13 egyébként az abortusz szuggesztuóját alkalmazta a tudat-energia átvite készülékkel, amit egy orosz tábornok fejlesztett ki, már évtizedekkel ezelőtt.  Az N13 és csapatának gonoszsága biztosan visszaszáll rájuk, tettük visszahat. Ennek jeleit már érzékeltük. Az N13-nak van még egy nagyon veszélyes szuggesztívája, amelynek lényege, hogy az aljas Sztálin inkarnációjának a nevét hipnotizálja az ellenfeleire. Ez elég veszélyes, de kivédhető hatás. Sunyinak, gyávának lehet minősíteni, mert az áldozatainak bizalmába férkőzik (bár már eléggé csúnya hölgy lett), és nonverbális hipnózist alkalmazva az illetőre szuggerálja (nagyon-nagyon halkan susogja rá, az arcába, vagy a fülébe) a sztálininkarnációt, aki ezek után tudja telepatikusan manipulálni. Ez az illető egy aljas patkány, akinek a bandája kezelte a vihart, okoztak félelmet, pánikot. Természetesen őrájuk is visszaszáll a gonoszságuk.

A sztálininkarnációnak is van két-három trükkje. Az egyik: az ellenfeleire szuggerálja az N13-at, és ilyeténképpen létrejön egy furcsa, kereszthipnózis. Ördögi kör, nagyon nehéz felismerni és hatástalanítani. Azt tudjuk, hogy a bandájának egyik tagjára már visszaszálltak a tettei, kvázi kidőlt. Többen pedig (főleg jóérzésű nők), miután megtudták, hogy mit okoztak és hogyan, kezdenek szembeszállni a sztálininkarnációval.  
A sztálininkarnáció (Füttymüttyisszimusz) másik veszélyes mániája, hogy az általa telepatikusan manipulálható embereket (akiket az N13 vagy ő megfertőzött a hipnózisokkal) marionett-figuraként használja céljai eléréséhez. Sajnos a politikába és a médiába is befészkelték magukat. Azért sunyítanak a jobboldal Í(szélsőségesek) mögött, mert általuk akarnak hatalomra jutni. Lejáratni szeretnék a demokrácia és különösen a szocializmus előnyeit, intézményeit és vívmányait. Sajnos az egyik legnagyobb ellenzéki párt egyik legfontosabb vezetőjét is behálózták. A telepatikus kontroll csak előadói beszédekben tud érvényesülni, vitákban nehezen. A humort és a költői hasonlatokat nem érti. Egy ilyen manipulációból sikerült kihozni Orbán Viktort, amikor is Gyurcsány ferenccel volt az ominózus párbeszéde a tévében. Akkor adta igazi önmagát, ami tisztességes, családszerető ember. Igaz vesztett a párbajban, mert a szakértelme alatta maradt a miniszterelnökének, aki felkészült és emberileg is nagy teljesítményt nyújtott. A telepatikusan manipulált szónokot a stílusáról lehet jól felismerni. Orbán úr mint médium posztulál, közvetít. Nagyívben mellőzve a többség érzelmeit, a tényeket. A sztálininkarnáció általában azt használja ki az áldozatainál, hogy azok jószándékú, tisztességes energiát képviselnek, amit megfertőz cezaromán és kisstílű
 baromságokkal - ezek jellemzik a sztálininkarnációt.

A harmadik, talán legaljasabb módszere a sztálininkarnációnak az, hogy sajnos képes belépni az emberek álmába. A Júdás esete jó példa erre. A Sátán (sztálininkaráció) belép Júdás álmába (a Biblia ezt úgy írja, hogy a Sátán álmában belebújt Júdásba) Ezt a módszerét egyszer be is ismerte nekem, nehezen tudta kimagyarázni. Az álom közben történő manipulációk nagyon veszélyesek. Okkult síkon elkövetett bűnnek számítanak, ha ilyenkor gonoszságot (gyilkosságot) kvet el az agresszor. A védekezés: arra kell napközben gondolni, hogyha ez megtörténik éjjel, akkor az illető agresszor démonja tönkremegy, megsemmisül stb., mire az illető rosszul érzi magát, és nem tudja folytatni a gonoszságát. De rá kell jönni arra, hogy ilyesmi történik. Sőt, van ennek a sunyi manipulációnak eg nagyon veszélyes válfaja is: a sztálininkarnáció úgy lép be a kiszemelt áldozat álmába, hogy előtte felveszi a páciens egyik kedves hozzátartozója, ismerőse alakját, akihez bizalommal van a mit sem sejtő alvó. Mikor megismeri őt álmában, azt hívén, hogy az ismerős, akkor az álarcba bújt sátán agresszíiót követ el, esetleg utasítja valamire, hogy csinálja majd meg az illető, ha felébredt. kilép az áldozata álmából, aki elfelejti az ügyet (nem emlékszik reggel, mit álmodott). Találkozik az ismerőssel, és hirtelen - ellenséges lesz vele szemben! Az ismerős nem érti, veszekednek. Tegnap még jóban voltak, másnapra szembe állnak egymással. Ugyanakkor a patkányfajzatok felé érzi azt a szimpátiát az áldozat, aki korábban az ismerőseihez kötődött. Nagyon nehéz ezt a jelenséget felismerni, feldolgozni és megoldani, mert szinte láthatatlan erők munkálnak. Ennek a publikációnak az a célja, hogy figyeljünk erre a jelenségre, és oldjuk meg, azokkal, akik tisztességek, szeretnek jót aludni, jól élni, mások tönkretétele nélkül.

Azért volt nagyon fontos, hogy a média nyilvánosságra hozta a viharral kapcsolatos háttérinformációkat és tényeket, mert ezáltal erősödnek a pozitív erők.  

Mivel már kevés fütty-müttyhuszár olvassa a honlapunkat, és inkább a normális, értelmes emberekhez jutnak el információink, ezért merem leírni
ezeket.  

Különösen azoknak a szakembereknek szánom, akik tudnak mit kezdeni ezen iformációkkal. Természetesen örülnék a visszajelzéseknek, de az intelligens, konstruktív reflexiók érdekelnének.

Üdvözlettel: Szilvásy Péter, igazgató

Budapest, 2007. június 5.

Az X-party1 szisztémájú Kormányzati Tanácsadó Jósda jelentése az Augusztus 20-i vihar hátterérõl.

 y

Lényeg: a 2006. augusztus 20-án este 21.10-kor Budapesten hirtelen kitört orkánszerû vihar nem spontán, véletlenszerûen létrejött természeti jelenség volt, hanem szándékosan, elõre megfontoltan és felkészülve létrehozott kollektív tudat manipulásán keresztül kiváltott paranormál jelenség.

 

Kifejtés:

A pusztító vihar-probléma megoldásához a lehetõségek minél tágabb értelmezési tartományban történõ elemzése során azzal a munkahipotézissel éltünk, hogy a vihar létrejötte sem feltétlenül spontán vis major jelenség volt.

A hipotézisünk alátámasztására ezirányú ismereteket összegeztük, melyek visszaigazolták, hogy létezhetnek olyan, emberi – technikai módszerek, amelyekkel lehet befolyásolni bizonyos természeti folyamatokat. Mind a magyar, mind a külföldi szakma tud ilyesmirõl.

Elemeztük a politikai reakciókat, és arra következtetésre kellett jutnunk, hogy a szándékolt vihar generálásnak politikai, hatalmi céljai is voltak.

Az alkalmazott „viharcsináló” módszer lényege, hogy átviteli mágiával, pszichotronikai eszközökkel még a rendezvény elõtt olyan negatív gondolatokat, gonoszságokat szuggeráltak az ünnepség résztvevõire, amely negatív gondolat társulva a tömeg hatalmas energiájával, ünnepi hangulatával, képes volt ilyen paranormál jelenség kiváltásához. A módszer hipnoindukciója egy jelenség a tûzijáték, egyik nem tûzijáték eleméhez kapcsolódott, amelynek látványa indukálta a z emberekben a negatív érzést, a félelmet, a pánikat és az agresszivitást, a pusztítást egyaránt. Ennek a negatív érzelem-energia kisugárzásnak volt a konszekutív – szinkron párja az orkánszerû vihar.

A vihar csak akkor jött létre, amikor a lézeres hipnoindukciót meglátta a tömeg, tehát, ha ezt nem látta volna, mert lefújják az eseményt, akkor a vihar nem is következett volna be.

A vakrisztásnak mindenképpen nagy politikai botrány lett volna a következménye.

Az elkövetõk beteges cezaromániájának a legális Kormány volt a célpontja, másodlagosan pedig az anarchiakeltés „hadmûveletüknek” egyik lényeges lépése.

Mivel a politikai szféráthoz képest külsõ erõk akciója volt a vihar indukálása, ezért politikai felelõsség megállapítása a formális politikai szférában nem értelmezett.

Az elkövetõknek viszont vannak „marionettfigurái”, akik megjelentek akkor, amikor oktalanul támadták a Kormányzati, politikai erõket. A gonoszságnak az volt az egyik bázisa, hogy a másfél milliós tömegnek legalább a fele közvetlenül érintett, szenvedõ alanya (túlélõje) volt már abortusznak, aminek a tudatalattiban nagyon erõs, rossz élményképe volt. Ezt az élményt restimulálták a negatív erõk pszichotronikai módszerekkel, és ennek volt a következménye a paranormál jelenség bekövetkezése.

Tanulság: már régóta meg kellett volna hoznia a magyar Országgyûlésnek a magzat jogállásáról szóló törvényt, és az orvosilag indokolatlan abortuszokat be kellett volna szüntetni.

Az is tanulság, hogy igenis, végig kell csinálni ilyenkor az ünnepséget, mert ezzel a nemzet erejét, büszkeségét és kitartását erõsítjük. A bajban történõ összefogásnak, a károk rendbetételének lett volna a helye, és nem pedig az alaptalan és oktalan felelõskeresésnek.

Megjegyzés: az elkövetõk az okkult, szellemi síkon követtek el nagyon súlyos bûnt. Sem okuk, sem érdekük nem volt, hogy ártatlan embereknek ilyen nagymértékben okozzanak kárt, mégis megtették. Csupán hatalmi cezaromániájuk kiélése kedvéért követték el, amit tettek. Ilyen esetben háromszorosan száll vissza rájuk gonosz tetteik  

Talán érdemes annak lehetõségét számbavenni, hogy az árvíz, a vihar után valami mással is kísérletezni fognak, a stílusukat ismerve, vélhetõen Karácsonykor. Ennek felderítése, ismerete önmagában is hatástalaníthatja aljas szándékaikat.

 

Tanulság még az is, hogy a pozitív, jó szándékú és nagy tudású erõknek, ideje már összefogni.

 

Szilvásy Péter, igazgató

Kelt: Budapest, 2006. augusztus 25.