Tanulmányoztuk az Orbán Viktor-féle, Nemzeti konzultációnak nevezett Soros tervről szóló kérdőívet.

Az alábbi tanulmányt küldtük vissza:

Kormányzati Tanácsadó Jósda * Európai Fiatalok Szövetsége
Szilvásy Péter, alapító * www.x-party.hu

Tárgy: Hivatalos válaszlevél a „Nemzeti Konzultáció a Soros-tervről Ne hagyjuk szó nélkül”

Tisztelt Ügyintéző, Olvasó! Hivatal!

Ezúton szeretném jelezni, hogy az Önök levelére az alábbi állásfoglalást, választ dolgoztuk ki, nemzetünk több tagjával történt konzultáció alapján.

Magát a propaganda kampányt (a tartalom nélkül) nagyon intenzívnek, ügyesen megszervezettnek tartjuk.

A tartalom azonban sok kérdést felvet!

Először is megkérdőjelezi Orbán Viktor intelligenciáját. Ha ugyanis tényleg létezne a félelmetes Soros terv, akkor miért nem konzultál, beszélget közvetlenül Soros úrral Orbán Viktor? Ha ezt megkísérelte volna, és nem kapott volna rá megfelelő választ, együttműködést, akkor még meg kellett volna tenniük, hogy levélben kérdezik meg Soros Györgyöt mindarról, amit a „konzultációban” felsoroltak. Ha erre sem kapott volna választ Orbán Viktor, akkor utána Brüsszelt is megkérdezhette volna, hogy Brüsszelnek mi a véleménye a Soros tervről. És a válaszokat kellett volna kommunikálni!

Így viszont az derül ki, hogy az Orbán Viktorra jellemző, a grafológiai elemzése alapján is megállapítható, szadizmus, cezarománia és egocentrikusság hatja át a mentalitását a Sorostervi konzultációnak.

Másrészt van még két, egy nagyon súlyos probléma, melyeket Önöknek is ismerni kell, és ezekről való tájékoztatás nekünk kötelességünk is.

Az egyik: még 2008 februárjában, egy angliai városban létrehoztak egy szuper sátáni szektát, mely csak tizenöt főből állt. Tagja a legaljasabb szándékú, tényleg sátáni szekták, csoportok vezetői volt: cionisták, iszlamisták, sscientológusok, antikommunisták Észak-Korea vezetője), inkvizítorok, stb. A vezetőjüket ismerem: az egykori majom-kungfu szekta dirigense, Velin Marin volt. Ez a rohadék alak dirigálja Orbán Viktort egyébként. Az ezotériában jártas szakértők tudják jól, hogy Vélin Marin a tömeggyilkos Sztálin reinkarnációja,aki  a gyilkos Széth reinkarnációja volt. Ennek a sátáni szektának a terve az, hogy mindenhol a világban súlyos feszültséget, háborúkat kreáljanak. A hatalmukat ezzel tudnák fenntartani. A konzultációval kapcsolatos összefüggések:

A migránsválságot sunyi módon Soros György nyakába akarják varrni. Pedig az aljas iszlamista diktátorok elnyomó, embertelen cezaromániája az oka, a gerjesztője annak, hogy emberek milliói vándorolnak el, menekülnek az őrültek rendszeréből. Egy érdekes megfigyelés, melyet Önök is könnyen tudnak kontrollálni: az elmúlt három évben megfigyelve Orbán Viktor migrációval kapcsolatos megszólalásait, szembetűnő, hogy az iszlamista diktátorokat, aljas terroristákat szinte alig említette, és alig ítélte el. Viszont a migránsokról sokat szólt, és keveset azokról, akik vészhelyzetben menekültek, valamint Brüsszelt és Sorost hibáztatta a befogadásokkal kapcsolatban.

Itt kell megjegyezni, hogy a kvóta-rendszer nagyon kos, praktikus lenne! Ugyanis 1270 embert könnyen ki lehet választanunk, akiket érdemes is lenne befogadnunk, több vidéki kisvárosban. A turizmus nagyságrendekkel több embert szállásol el. Másrészt, ha egy befogadott ember nem megfelelően viselkedik, mecsetépítéssel próbálkozik, agresszív, akkor ki kell őt utasítanunk. És a lényeg: ha a kvóta betelik, akkor onnantól teljesen jogosan mondható másoknak, hogy nem tudjuk befogadni. Így viszont az tűnik ki, hogy Orbán Viktor nem akar segíteni a tényleg rászorulóknak – ez arra utal, hogy ő a sunyi aljas és őrült diktátorok pártján áll.

A második nagy veszély és manipuláció a mostani „Nemzeti Konzultációban” az, hogy akik kitalálták, azok Orbán Viktor spamjai, és azt szeretnék elérni, hogy az emberek velük foglalkozzanak. Mentális kapcsolatot létesítenek a kérdésekkel. Sunyi, aljas manipulátorok, ezek az alakok voltak azok, akik 2006. augusztus 20-án telepatikusan manipulálták, szuggerálták a majdnem másfél milliós ünneplő tömeget Budapesten! A gonoszságuk háromszorosan száll vissza rájuk! A kérdőívet kitöltők álmaiba is behatolnak és programozzák az áldozataikat. Erről a manipulációról Orbán Viktor nagykorú személy, a Fidesz jelenlegi elnöke is tud, és cinkos tagja a bandának, aminek van még egy nagyon veszélyes dirigense, egy ungusztikus, magzatgyilkos hölgy, Nelly Haritonova (ő sem magyar, mint ahogyan V. marin sem). Ez a hölgy egykor a KGB-nek volt a tagja, nagyon különleges paraképességekkel rendelkezett, a szcientológia nevű szekta tagja. Ennek a sátáni szektának a fércművét, a Dianetikát, pont 15 évvel ezelőtt hivatalosan is betiltottam.

Orbán Viktor üldöztetési mániában is szenved, ami őt a szocializmusra, a kommunizmusra emlékezteti, attól retteg, és habzó szájjal csahol ellene. Pedig ő is, és minden értelmes ember pontosan tudja, hogy a dicsőséges szocializmusban, Kádár János vezetésével, a nyolcvanas években sokkal jobb volt az élet, sokkal boldogabbak, szabadabbak voltunk!

Válaszoljanak magukban: mi most a társadalmunk rendszerszintű jövőképe? Van-e egyáltalán? És ha a feudalizmusra tippelnek, amit Orbán Viktor azért szeretne, mert már többször is a fejére próbálta venni a Parlamentben lévő Koronát (az eredetinek a hivatalos másodlata!), azért, mert király szeretne lenni. Mert még nem volt, amikor bepróbálkozott vele egyik előző életében, akkor négyfelé tépte őt a feldühödött nemzet.

Érdemes önöknek is tudniuk, hogy az abortusz magzatgyilkosságnak számít. Kb. 3 millióan élnek most olyanok Magyarországon, akiknek szelleme egy abortusz poklát túlélve született újjá. Ezeket az embereket is szeretnék megfélemlíteni a mostani „Nemzeti konzultációval”, vagyon sunyi módon félelmet kelthet bennük, és a tudatalattijukban tárolt tragédiákat stimulálják a kérdések. Orbán Viktor és a fidesz felső vezető abortuszpártiak, ami miatt az emberiség ellenes bűneik miatt már nem kaphatnak bebocsátást a felsőbb, intelligensebb, jobb világba!

Reméljük, hogy sok hasznos információnkkal tudtunk segíteni azoknak, akik azt megérdemlik!

Tisztelettel:

Szilvásy Péter, alapító, témagazda

Lélekkutató Intézet * Kormányzati Tanácsadó Jósda * Európai Fiatalok Szövetsége

www.x-party.hu *  0630-4935804 * ktj@x-party.hu

Budapest, 2017. november 15.