Vizsgálatunk eredménye: Allah kamu!
A migránsválság kapcsán elemeztük a helyzetet. Különösen az ún. Iszlám Állam őrült diktátoraira fókuszáltunk. A Mohamed által írt Koránt is megtekintettük. Több esetben korregressziót is alkalmaztunk, muszlimoknál is. Kiderült, hogy Mohamed tök részegen kreálta Allahot, maj pedig a Koránt. Következésképpen Allah egy fantom, kitaláció, egy senki. Az iszlám egy idiótizmusban dúskáló kotyvasz. Akiket becsapnak az aljas dzsihadista őrültek, na azokon segíteni kell! Egyébként Mohamed szellemének egy reinkarnációja L. Ron Hubbard, a szcientológus, aki abirtusz-szertartásokat is elkövetett, csak hogy ő lehessen az ot14. Prognosztizálható, hogy az iszlám terrorizmus degradálódni fog!

Az egyébként rendes, tisztességes emberek, akik kényszer hatására a muzulmán vallás hittételeit kell, hogy elfogadják, azért nem képesek szembeszállni az őrült vallás hirdetőivel szemben, mert félnek azok barbár, szadista reakcióiktól.

Ám jó tudni, hogy a mentális szinten, a kollektív tudat világában van megoldás, többek között ez a leleplezés, deheroizálás is!

Az iszlamizmus derivátumának tekinthető a 2006. augusztus 20-án elkövetett telepatikus tömegmanipuláció is, amelyben egy őrült banda az ünneplő tömegre szuggerálta többek között az “Abortusz!” a “Király vagyok!” és az “Isten vagyok!”-ot. Az utóbbi kettő nyilvánvalóan hazugság, az első szuggesztíva pedig emberiség ellenes bűnnek számít. Orbán Viktor nagykorú személy, a Fidesz jelenlegi elnöke is tagja ennek a bandának (bár ő nagyon gyenge ahhoz, hogy telepatikusan manipuláljon), és fedezi az aljas elkövetőket. Cserébe ők megpróbálják hatalmon tartani Orbánt, aki nem meglepő módon Brüsszelnek üzent hadat, ezzel csillogtatva erejét, ami valójában egy üres halmaz, hazugság!

A józan, logikusan gondolkodni képes ellenzék hamarosan megérti ezeket.

Kormányzati Tanácsadó Jósda
Budapest, 2017. 01. 27.