Hírek, események – 2022

Az emberiség egyik legnagyobb ünnepe: pont száz éve alakult meg a Szovjetunió! – december 30.
A szocializmus nagyon jó társadalmi rendszer, mely után a kommunizmus következett volna, ami az emberiség legintelligensebb társadalmi rendszere lenne, Reméljük, lesz még fellendülés!
*+*+*
Kellemes Karácsonyi Ünnepeket kívánunk!
*+*
Akciót indítunk – december 21.
Arra fókuszálunk, hogy az államunk elnevezése újra Magyar Köztársaság legyen. Ugyanis ennek jobb a hatása a nemzetünkre, a kollektív tudatunkra, mint a mostani, aljas módon degradált elnevezésnek – Magyarország – ez helységnév, nem jelez közösségi életet. Az előkészítő szervező bizottsági tanácskozásunkat 2023. január közepén tartjuk.
*+*
Az Orbán-kabinet kárkihatásai a társadalmunkra – október 20.
Társadalom megosztása * Erős konfliktálás a politikai és a gazdasági életben * A szórakozás, a jó közösségi élet degradálása *!Az egészségügy primitív szintje * A monoteista dogmák túllihegése *!A szennymédia dominanciája a közmédia híradóiban * Brüsszellel szembeni őrült ellenállás * Korrupció * A sátánista őrültek kiszolgálása * Magzatgyilkosságok megengedése * Antikommunizmus
Mindezekről és a megoldásokról tanácskozunk a fórumainkon is.
*+*
A szórakozásunkat fejleszteni kell – október 4.
Az elmúlt 12 év alatt nagy mértékben degradálódott a szórakozás Magyarországon. Ennek több oka is. A monoteizmusok gyenge fantázia világa, rossz kedvűséget is okoz. Orbán Viktor szadizmusra való hajlama nagy, ez különösen káros a nemzetünkre. A szocializmus negálása a jó közösségi életet is tromfolja. Tehát komplex módon tudjuk csak felfejleszteni  szórakozás kultúránkat.  De mindenképpen hatnunk kell ezért.
*+*
A Nap a Mérleg jegyébe lép – szeptember 23.
A csillagászati ősz jól kezdődik.
*+*
Nagyon káros II. Erzsébet gyászolása – szeptember 19.
sokakban generál halálhitet, félelmet. II. Erzsébet utolsó útja nem a temetőbe volt, mert fölment.
*+*
Az abortuszellenes mozgalmunk nagy eredménye – szeptember 13.
A Belügyminisztérium szigorított a terhesség-megszakítás eljárásán. Valójában az a legfontosabb, hogy megszűnjenek az abortuszok, melyek elkövetését az orvosok azzal indokolják, hogy a magzat csak biológiai sejthalmaz, és negálják azt, hogy a magzatnak is van szelleme, tudata és érzései is. Az abortusz archetípusforrásának (Nelly H. és V. Marin) az abortuszok szuggerálása a fő fegyverük az emberiség ellen. Az a sátánisták a megfélemlítésekkel próbálnak uralkodni a cinkosaik érdekében. Orbán Viktor nagykorú személy, a Fidesz jelenlegi elnöke is az egyik cinkosuk. Ezeket a személyeket gyűlölik az angyalok is.
Az abortuszok betiltása nagyon hatással lenne az emberiség fejlődésére mint a rabszolga-felszabadítás. A fejlődésünk egyik fontos lépése megtörtént.
.,.
Az informális szervezetek, társaságok tevékenységé különösen fontossá válik – augusztus 22.
A jelenleg Orbán-kabinet destruktivitásainak következtében sajnos sokat romlott az emberk együttműködő készsége és a kezdeményezése is. Éppen ezért meg kell indítanunk olyan mozgalmakat, melyek a destrukciókat hatástalanítják, lelelplezik és az embereket normális kapcsolatba hozzák. Mindezekről konstruktív tárgyalásokat is szervezünk. Az augusztus 29-i klkubpartinknak is ez a lényeges.
*+*.
A társadalmi válság egyik oka – július 22.
A válságot egy aljas akció generálja: az államunk nevét ledegradálták Magyarországra, ami helységnév, a Magyar Köztársaságból. Ezt kell nekünk reaktíválnunk, legyen újra Magyar Köztársaság az államunk!

Vizsgálatot indítottunk a háborús konfliktusok hátteréről – július 16.
Ki kell derítsük, hogy mi az összefüggés a 2006. augusztus 20-án elkövetett telepatikus manipulációk és az orosz-ukrán konfliktus között Lekérdezzük Orbán Viktor nagykorú személy (a Fidesz jelenlegi elnöke) szellemét is. Gyanítjuk, hogy aljas sátánista manipulátorok generálják a feszültséget. Bár tudják jól, hogy a gonoszságaik visszahatnak rájuk. A tanácskozásaink után publikáljuk az eredményeket.

Továbbra is nagyon hasznosak vagyunk! – július 5.
A II. Emese bálon, 2005. július 5-én alapítottuk meg a Kormányzati Tanácsadó Jósdát. Akkor még inkább polgári, gazdasági feladatok terén aktivizáltuk magunkat. Később, a 2006. augusztus 20-án elkövetett háborús bűncselekmény miatt már a politikai szférával is intenzíven elkezdtünk foglalkozni. Hasznos lett! A mai időkben is a tevékenységünkkel próbáljuk a nemzetünk életét fejleszteni, javítani.
A Magyar Népköztársaság Kormányának vagyunk a tanácsadói.

A vármegyerendszer és a főispánság a feudalizmusba viszi a követőit – június 27.
A dogmatikus őrült ötlet gazdája tisztességtelen személy, hiszen a mai társadalomban a feudalista, középkori struktúra már túlhaladottá vált. A dicsőséges szocializmus rendszere a nemzetünket fejlesztette, erősített, de ezt a bolondok nem képesek felfogni. Kövér László, Kocsis Máté, Orbán Viktor is ezek közé tartozik. A követőik nagyon rosszul fognak járni!

Kezdődik a csillagászati nyár – június 21.
A csillagállás különösen kedvez a  kreatív, különleges fejlesztéseknek a testkultúra és a szórakozás terén is.

* A társadalom világnézetét kell felfejlesztenünk – június 9.
A kibernológia alaptételeinek egyike: Ha megváltoztatjuk alkotásunkat, akkor ennek következtében mi is megváltozunk. A társadalmunknak az állami rendszert és a világnézetét kell fejlesszük, és a társadalmunk is fejéődni fog. Többek között az államunk nevét a jelenlegi degradált szintről, Magyarországról Magyar Köztársaságra kell visszaállítanunk. A világnézetünkben a Dialektikus idealizmust kell exponálnunk. Mindezek érdekében nagyon komoly tanácskozást szervezünk illetékesek befonásával.

** Reaktiváljuk a Magyar Köztársaság Kormányát – május 15.
A részleteket megbeszéljük a nyitó tanácskozásunkon, május 21-én.
Ez azért is nagyon fontos, mert államunk, társadalmunk neve legyen korrekt módon Magyar köztársaság, nem pedig a helységnevünk. Érdemes kinyomozni, ki volt az az aljas gazember, aki kezdeményezte, hogy a Magyar Köztársaság helyett Magyarország legyünk.
A Magyar Köztársaság főbb témakörei: egészség, közösségi élet, szórakozás, művészet, jó család, abortuszok betiltása, kreatív összefogás alkotásra, nemzetközi kapcsolataink és az EU fejlesztése.
Reaktíváljuk a korábbi nagyon jó eredményeket is – a szocializmus eszméjét is. A nagy célunk a Magyar Népköztársaság megújítása.

Európa ünnepe – május 8.
Budapesten a Szabadság téren kerül megrendezésre hagyományosan fesztivál-szerűen az Európa és az Európai Unió ünnepe. Celebrálunk klubpartikat az EU-EXPO és az Európai Fiatalok Szövetsége égiszében. Megünnepeljük az európai népek összefogását, barátságát, egységét. További sok sikert kívánunk az Európai Uniónak is.

Társadalmi szintű hibák az Orbán kabinet részéről-május 3.
Amennyiben Nem mond le Orbán Viktor a Fideszbeli elnöki tisztségéről,  akkor nem tekinthető miniszterelnöknek.

Megalakult az új Országgyűlés – május 2.
A társadalmunk fejlesztése érdekében végzett tevékenységükhöz sok sikert kívánunk!

Vizsgálatot indítunk a 10 parancsolttal kapcsolatban – április 16.
Azt vizsgáljuk, hogy konkrétan kik voltak azok az aljas, sátánista gazemberek, akik annak idején, az ókorban kreálták a tízparancsolat manipulációit.
Sok káros hatással van a “hívőkre” is, a társadalomra is, az emberiségre is a 10 parancsolat “túllihegésének”.

Az országgyűlési választások konklúziója – április 9.
Sok az abnormalitás a mosta társadalmunkban. Valójában a primitív, ókori monoteizmus dominanciája miatt lett a Fidesz-KDNP győztese a választásoknak. Ebből következik, hogy lényegesen meg kell újítsuk társadalmunk, nemzetünk világnézetét, például az általunk kidolgozott Dialektikus idealizmussal.
Az is nagyon disszonáns, abnormális, hogy a társadalom részhalmazát jelentő Fidesz elnöke (Orbán  Viktor) egyben miniszterelnök is lehet. A miniszterelnöknek az egész országot kellene értelmesen vezetnie, de ez ma már bonyolult…

Idén, 2022-ben is ünnepeljük meg Április 4-ét!
Két okból is: a felszabadulásunk ünnepét és a másik, nagyon szuper jó, hogy április 3-án az országgyűlési választáson nyer az ellenzék, a baloldal, és ismét egy jó irányt vesz nemzetünk!

Érdemes tudni a keresztényeknek is – március 27.
Az emberiség és a Magyar nemzet ellen elkövetett bűnei miatt az angyalok gyűlölik Orbán Viktort. A magzatgyilkosságok, a nemzet kettéosztása és egymás ellen hangolása, a szocialista múltunk degradálása, egy sátáni szekta mentalitásának dominálással miatt. Orbán Viktor kézírásának grafológiai elemzése alapján megállapítható, hogy a szadizmusra való hajlama nagy, cezaromániás, egocentrikus. Egy sátáni banda mentálisan vezérli. Az április 3-i országgyűlési választáson az ellenzéknek, a fejlődésnek kell győzni!

A tavasz első napja – március 20.
E napon lép át a Nap a Kos jegyébe, vagyis ekkor lesz – 16:30-kor! – a Napéjegyenlőség pontja, s egyben a csillagászati tavasz egzakt kezdete! Érdemes erre egy kis ünnepélyes koktélt inni, hogy legyen érdekes, vidám, egészséges az idei tavaszunk is!

Közéletünket érintő fontos információk – március 17.
Kidolgoztuk a részleteket. Ezen az oldalunkon publikáltuk:
Miért nem mer vitatkozni Orbán Viktor?

Nemzeti ünnepünk mai értelmezése – március 15.
Az 1848-as szabadságharc és forradalom nagy eszméje az is volt, hogy elnyomás nélkül tudjuk nemzetünket vezetni, előre. Ma is ez kell legyen, hogy külső, vagy belső diktatúra (Orbán Viktor és köre) nélkül tudjunk értelmes, társadalmi szintű célrendszer érdekében tervezni, cselekedni! Éljünk jól, vidáman, egészségesen – a választások után, az ellenzék győzelmével tényleg egy jobb korszakban lesz részünk – aktívan. Az Európai Unióval összefogottan.

Fontos információink publikálása – március 12.
Csak nagyon kevesen tudják azt, hogy miért nem áll ki vitára az ellenzékkel Orbán Viktor nagykorú személy, a Fideszt jelenlegi elnöke, aki egyébként miniszterelnök is.
A lényeget (ami eddig szigorúan titkos volt), és Orbán Viktor karakterének disszonanciáit 2022. március 17-én fogjuk publikálni.

A közmédia szennyhírei károsító hatásúak a kollektív tudatra is – március 1.
A szennyhírek aránya a közmédiában kb. 60%. Egy szennyhírt (katasztrófa, gyilkosság, tragédia, stb.) kb. 4-5 normális hírrel lehetnek kompenzálni. Ám a fideszes közmédia mentalitása az, hogy az embereket stresszelni kell, és uralni. A már betiltott Dianetika szennymű szerzőjáének. L. R. Hubbardnak volt az pökhendi mentalitása, hogy “Először tedd rommá, azután emeld fel!” De ezt nem lehet jól megcsinálni! Orbán Viktor, nagykorú személy, a Fidesz jelenlegi elnöke 1996-óta tagja a sátáni szektának, a szcientológiának, és nagyon jellemzőek a mentalitására, a cselekedeteire ennek a szektának a stílusa, mentalitása is. A szennyhírek szerkesztőinek érdemes tudniuk a nagy igazságot: “Ha közölsz egy jó hírt: visszakapod! Ha rossz hírt közölsz: azt is visszakapod!”
A szennyhírek nézése, hallgatása helyett inkább a jó zenét, a táncot figyeljük a médiában!

Legfontosabb feladatunk: megújítani a világnézetet – február 22.
A dogmatikus monoteista vallásoknak sok káros hatása van a közgondolkodásra, hiszen blokkolják a fantáziát, a kreativitást, a konstruktív együttműködést is. Éppen ezért az a véleményünk, hogy a politikai szférának egy korrekt, XXI. században aktuális, jó világnézetre, vallásra, filozófiára van szüksége ahhoz, hogy megfelelő jó döntéseket tudjanak hozni és a nemzet életét felvirágoztassák. Éppen ezért az ideológiánknak, a Dialektikus idealizmusnak a terjesztését mostantól intenzívebb fázisba tesszük. És a társadalmunk meg fog újulni, fejlődni fog, a közösségi élet lényegesen javulni fog. A március 25-i TesTudaT Konferenciánkon ez lesz az egyik fő témánk. A Jó Istenek Hetében.

A koronavírus aljas manipulációk következménye! – február 15.
A 2006. augusztus 20-i ünnepségen, Budapesten elkövetett telepatikus tömeg-manipulációk következménye a koronavírus-járvány. Az elkövető aljas gazemberek pszichotronikai eszközökkel szuggerálgatták az egy milliós ünneplő tömegre az “abortuszt”, a “király vagyok-at” az “isten vagyok-at”. Ezek materializálódtak a kollektív tudaton keresztül. Bár a kovidot nem kalkulálták be az elkövetők, de ezzel is a hatalmukat próbálták erősíteni, az embereket megfélemlítették és egymástól elszigetelték. A fekete mágia azonban visszaszáll az elkövetőkre!
A továbbiakról kreatív tanácskozásokat is szervezünk.

Nagy tanácskozást szervezünk január 15-ér.
Megvitatjuk az aktuális politikai, közéleti, társadalmi helyzetet, a tendenciákat, a fontosabb pártokat is. Az idei országgyűlési választásokra is fókuszálunk. A pozitív jövőképünket fejlesztjük, erősítjük.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.