Különlegességek

Posted by .

Megújulásunk lényege egy fontos elv alkalmazása a gyakorlatban:

Az embereket sokféle hír érdekli, de legfeljebb 5 hírcsoport van, amelyek az emberek 90%-ának érdeklődési körét 90%-ban lefedi.

Legyünk természetesen egészségesek!
Kulturált szórakozás
EU-s kapcsolataink
Szépség-innováció
Ezotéria

*********

Elismerő okleveleink

Azokon a rendezvényeken, melyeken megjelenünk, opcionálisan Elismerő Oklevéllel díjazzuk azokat a vállalkozókat, szervezőket, fellépőket, közreműködőket, akiknek a tevékenysége, terméke kiérdemelte a külön elismerést, oklevelet. Egy másik alkalommal ünnepélyesen átadunk.
Az Európai Fiatalok Szövetsége, az Európai Sajtószövetség, a Diákok és Vállalkozók Fóruma és az EU-EXPO Klub égisze alatt teremtettük meg ezt az újdonságunkat.

***** 

A média lényeges megújítására van szükség. A XXI. század embere már jártas az internet világában, és az informálódása is lényegesen átalakult az utóbbi tíz év során.

Különleges és hasznos, eredményes újításokat fogunk bevezetni, melyek egyik fontos célja, hogy a szabad kezdeményezéseket és a társulásokat hatékonyabban, szervezettebben segítse. Az összefont sajtótájékoztatók rendszere, a média-party is e cél érdekében született.

A “Világlátó” Média Központ megalapítása és a Média Konferenciák kreatív szervezésétől is azt várjuk, hogy a társadalmi összefogás, a pozitív eszmék megvalósulása egyre jobb és jobb legyen.

Az Európai Fiatalok Szövetsége Aktivista klubjának egyik fő témája a média megújítása.

További részleteket az Aktivista Klubokon, az EU-EXPO klubokon, a pozitív Média Hete rendezvényein,  a Szépség Világnapja Expóján dolgozzuk ki.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.